Qui som?

Publicacions Graó

Des de 1977, especialistes en educació

Amb la marca genèrica de Graó s’engloba l’activitat que, des de l’any 1977, duu a terme un col•lectiu de professionals de l’educació amb l’objectiu de participar en la millora de la qualitat de l’ensenyament. Actualment, aquesta activitat es realitza a través de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació (IRIF).

Aquest projecte editorial va néixer amb la vocació de ser una plataforma d’intercanvi del professorat on confluïssin aquelles tendències susceptibles de millorar la pràctica educativa.

L’objectiu principal de Graó és el de contribuir a la formació inicial i permanent del professorat i d’altres educadors i educadores, individualment o a través de les institucions de les quals formen part.

Què fem?

L’Editorial GRAÓ publica en l’actualitat 14 revistes i té un catàleg de llibres d’uns 800 títols. Tant les revistes com els llibres estan dirigits a la formació del professorat i abasten aspectes de didàctica general i també de diverses àrees específiques.

Aquestes publicacions tenen una distribució general a tot Catalunya, a la resta d’Espanya i, des de fa alguns anys, als països de l’àmbit llatinoamericà.

Qui fa Dotze18?

Alba Ambròs, directora de la revista,  és mestra i filòloga, ha treballat en diverses etapes educatives, entre elles la secundària, i ha estat directora de la revista Aula de innovación educativa. És autora de diverses publicacions i fa tasques de formació permanent en temes de Didàctica de la llengua i aprenentatge competencial. En l’actualitat és també professora al Departament de didàctica i organització escolar de la Universitat de Barcelona.

Anna Ortiz, cap de redacció, és filòloga i redactora especialitzada en temes de criança i educació. És cap de redacció de la revista Viure en família des del 2007. En l’actualitat també treballa per a diversos espais web.

El Consell de redacció està composat per les següents persones:

Roser Canals es doctora en Didàctica de les Ciències socials i catedràtica de Geografia i Història.  Ha exercit coma professora de secundària i actualment és inspectora del Dep. d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Pertany a dos grups de recerca relacionats amb la Didàctica de les Ciències socials i l’aprenentatge competencial, imparteix formació permanent a primària secundària sobre aquests temes i és autora de diverses publicacions.

Juan Antonio Planas és mestres i pedagog especialitzat en Orientació. És professor de l’IES Tiempos Modernos de Zaragoza, president i fundador de l’Asociación aragonesa de Psicopedagogía i de la Confederació d’organitzacions de Psicopedagogía i Orientació d’Espanya. Ha estat membre del Consejo social de la  Universidad de Zaragoza. És formador i autor de diverses publicacions i membre del Consell assessor de l’espai http://www.e-psicopedagogia.com

Joan Marc Ramos  és filòleg i doctor en Ciències de l’Educació. És professor d’institut a l’IES Premià de Mar i de la Universitat de Barcelona, on realitza tasques de recerca i fa classes al Grau de Primària i en el Màster de Secundària. Ha participat en diversos congressos internacionals i col·labora en la formació permanent del professorat d’educació secundària. Ha publicat articles i capítols de llibre difonent els seus treballs sobre la formació lectoliterària de l’alumnat, l’avaluació formativa i l’enfocament competencial.

Fernando Trujillo és doctor en Filologia anglesa i professor en el Departamento de didáctica de la lengua y la literatura de la Universidad de Granada. Component habitual de grups assessors en temes lingüístics de la Junta de Andalucía, així com de grups d’investigació i innovació en competències lingüístiques, tant a nivell espanyol com europeu (Consell d’Europa). També és responsable del blog De estranjis  i és col·laborador d’ Educacontic. L’interessa la didàctica de les llengües, la interculturalitat, les TIC i l’ensenyament basat en tasques integrades i projectes.

Anuncis

Etiquetes: ,

Categories: Info

Connecta't a dotze18

Subscriu-te als nostres RSS i xarxes socials per rebre actualitzacions

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: