Més que una revista per a secundària

Profes formació

“Una revista per a secundària? Que esteu bojos? Si als profes de secundària no els interessa la pedagogia!” Això és el que algunes persones han exclamat quan hem explicat que volíem fer la revista Dotze18.

Potser perquè fa 35 anys que ens dediquem a fer llibres i revistes per a professorat de totes les etapes, nosaltres ho veiem molt diferent. Són molts els professors i professores que consideren necessari actualitzar-se professionalment i mantenir-se al dia. I també són moltes persones consideren que una de les millors maneres de fer-ho és estar subscrit a les revistes més reconegudes del sector, les revistes de Graó. I no només a les de didàctica de la llengua, les ciències socials o experimentals, música i educació física, sinó també a les generalistes, que fins ara tenien alguns continguts per a secundària. Per això, i perquè sou molts els professionals que ens heu demanat idees, reflexions, recursos i experiències per a la vostra feina com a tutors o sobre didàctica des d’un punt de vista més global, hem decidit crear aquesta revista.

La revista Dotze18 serà una revista de 52 planes a color, sortirà el mes de gener del 2013 i en sortiran 5 números a l’any. A més, les persones i institucions que s’hi subscriguin rebran un llibre a l’any. La versió digital podrà veure’s també amb diversos dispositius mòbils a través del nostre quiosc digital, i els centres rebran cinc subscripcions digitals per a cinc professors. Vols tenir més informació sobre el seu contingut? Fes clic aquí

Una comunitat

Volem que Dotze18 sigui, més que una revista, un espai de trobada entre professionals, per intercanviar, comentar, debatre… Per a això comptem amb diversos recursos com a eines de difusió i intercanvi permanent:

– aquest blog: subscriu-t’hi gratuïtament per rebre actualitzacions

– la plana de facebook: fes clic a “M’agrada” per estar al dia

– i la pròpia web de la revista. Si et registres en ella, rebràs més informació actualitzada de recursos, esdeveniments i productes relacionats amb al teva tasca professional.

Sigues Dotze18, subscriu-t’hi ara

Anuncis

Etiquetes: , ,

Categories: Info

Connecta't a dotze18

Subscriu-te als nostres RSS i xarxes socials per rebre actualitzacions

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: